【圭侯設計 洪文諒】悠然浸散自然底蘊 清雅呼應中庸之道

Do not deliberately add excessive ornaments, nor complicated arrangement phases.
To exploit fine quality materials and function elements of the space to bring about the moderate specialty of logam, which of "neither more, nor less; enough is the best".
Accordingly, achieved the design purpose of backward to the nature and a perpetual living surrounding.

Eliminate the dated dim appearance and transform the structure of the residence.
By way of the concise configuration and bright tonality, which presents the original mode of the space.
As time goes by, the abundant number of natural materials of the furnishing and display that emit the tranquil and peaceful ambience in the light and shadow.
Thence, bring out a simple, elegant, calm and stable living circumstance for the residents.

|質‧不減|
|Quality‧Non-decreasing|

近年來的設計文化,逐漸不以風格表徵,
取而代之的,是在少量元素裡追求良質,
以反璞歸真的生活態度,反饋環境、珍視當下。

重新分割區域屬性,設定界限,
預想好整以暇的陽光從空間四方湧入,
透過通透開放或依存介質的關係,
以或延伸、或連續的語彙傳遞景深。