【禾森設計 杜智孟】揮灑自然寬闊意象 清朗公設綻放風光

Wood works in concert with stone that perfectly touch up the scenes of different areas

除了如同大廳天花板銜接面的材質變換,室內擺設也經過細心的考量;如位在接待處結尾的休憩區交界,擺放了長塊原木,用以揭示畫面的結束與再啟。由內而外看是景,單純在該區觀賞亦別有滋味。

而在向內的廊道內,也有使用不同元素的構築手法,消除走道本身偏窄的視覺感受,增添寬敞且豐富的畫面感。

In addition to the selected materials of the hall, the design team has meticulously picked out the interior furnishings. For example, place a giant log in the leisure area, which becomes a captivating feature of the space.

And the corridor is built with the craftsmanship technique, not only to eliminate the narrow vision, moreover to create a spacious and vivid perception.

各色燈源爭豔 點亮特色區塊
The multifarious illumination brings about the finish touching feature

無論燈具或方或圓,甚至具不規則型態,皆是透過團隊的靈感,結合努力不懈的調整而成。在各個區域皆有亮眼差異的光源,順應空間用途形塑不同調性與場域氛圍,可調配明暗的光源,使居者得以彈性設計場合氣氛。

The design team ingeniously lays the lights of square, round, and irregular shapes in each area, which conform to the space function and shape different spatial tones. The adjustable lights can be freely deployed to bring out the charming atmosphere of different situations.

【禾森設計 杜智孟】揮灑自然寬闊意象 清朗公設綻放風光

【禾森設計 杜智孟】揮灑自然寬闊意象 清朗公設綻放風光