【川寓設計 鍾富安】法式浪漫甜點店 療癒尋寶甜覓客!

不緊不慢,時光悠然。

In order to get rid of the conventional impression of space, and further to create a spacious configuration, thus elevate the ceiling. In addition, construct a passage in the air to link up the separate eating areas on the second floor. Once come into this amazing space, not only appreciate the sunlight and gentle breeze, moreover, happily enjoy the laughter and chatting in savoring time.

The thin ceramic tile wall of marble texture and the layering ceiling, add rich expression to the facade.
We attach great importance to the construction details of three-dimensional space. The ceiling, walls and flooring are perfectly balanced, which compatible with each other. Accordingly bring about the comfy surrounding of the leisure time.

【川寓設計 鍾富安】法式浪漫甜點店 療癒尋寶甜覓客!

【川寓設計 鍾富安】法式浪漫甜點店 療癒尋寶甜覓客!

【川寓設計 鍾富安】法式浪漫甜點店 療癒尋寶甜覓客!

【川寓設計 鍾富安】法式浪漫甜點店 療癒尋寶甜覓客!

移步換景 引導人流動線
Scenes changed steps by steps; the layout leads the flow of the consumers

考慮人流進出及座位安排,將空間屬性予以區隔,
立足消費者心理目光所及的優先順序;