【恆慕國際設計 吳信宏】光影盡映仿擬自然 隱匿城市中的自然穴居

堅實可靠,象徵著家的穩固,
它就這麼靜靜地躺臥在林間,
鋪展一片和諧靜謐。

The notion of the design is originated from Uluru (Ayers Rock) in Australia.
The figuration of the gigantic rock, which like the constructed appearance of caves that, symbolized the stability and reliability of home. Gently situated in the plantation of harmony and serenity.

【恆慕國際設計 吳信宏】光影盡映仿擬自然 隱匿城市中的自然穴居
除此之外,我們也援引了烏魯魯的地貌樣態——
其依循不同的季節及氣候條件,將會呈現各異色彩,
甚至在一天中的不同時間裡,伴隨光線作出變化。
因此,投影蝕刻,鑲嵌金屬框格,
當日光灑落、雲影徘徊,便自成一道風景。

In addition, reference to the land features and weather of Uluru, it would present different scenes s of depending on different seasons and climatic conditions, even at different times of a day, changing with the light.
Accordingly, we chiseling the hexagonal holes and inlaying the metal frame, while the sunlight shins and the clouds roam, and then it becomes a landscape of its own.

【恆慕國際設計 吳信宏】光影盡映仿擬自然 隱匿城市中的自然穴居

【恆慕國際設計 吳信宏】光影盡映仿擬自然 隱匿城市中的自然穴居