【羽築設計 徐汎羽】深鍊透實異色基底 空間肌理自然浮現

輕薄桌面連接至中島吧台,兩側嵌以書報架,中間做收納櫃,
三個面向皆適得其所,也讓空間整體乾淨俐落。

The built-in cabinets of light color that highlight the calm tinge of the dining table, thence indicate the functional division of different areas.
In addition, abandon the partition design of sliding door; adjust to the open flow layout, so as to make the connection of family affection closer.

The central part of the dining table support is hollowed, which echoes the penetrating scheme of the space, and the lightweight tabletop connected to the kitchen island. The island is well planned with book and newspaper rack on both sides, as well as a storage cabinet in the middle. Besides the perfect function, at the same time create a concise and neat image of the overall space.

【羽築設計 徐汎羽】深鍊透實異色基底 空間肌理自然浮現

【羽築設計 徐汎羽】深鍊透實異色基底 空間肌理自然浮現

兒童室 The playroom

兒童室以三片拉門,建構空間的彈性運用,
業主夫婦也能照看孩子的活動,確保其安全性。
通透的玻璃門片,使視野毫無阻隔,
延伸至窗邊,盡享戶外風光。

The playroom is equipped with three sliding doors to construct flexible usage of the space, and the owner-couple can also ensure the safety while children are doing activities.