【圭侯設計 洪文諒】悠然浸散自然底蘊 清雅呼應中庸之道


恰如其分地設計個別單元機能,
探索生活模式的各種可能性,
兼得視覺與軸線上的開敞及延續,
舒適且不著痕跡,適情適性、宜家宜居。

In recent years, the design culture gradually not characterized with stylish; instead, of pursuing exquisite quality in a small number of elements. Revert to simplicity of life attitude, backtracking the nature environment and cherish the present.

Re-divide the area properties and set boundaries. Introduce the sunshine from each side of the space, and by mean of the penetrating and open flow to convey the spatial depth with the extending or sustained elements.

Design the functions of each individual area appropriately; explore various possibilities of life mode. Consequently, possess a comfy and smooth perfect residence.

【圭侯設計 洪文諒】悠然浸散自然底蘊 清雅呼應中庸之道
木質格柵悄然地分割動線,闢出過道處,
使區域間保有流動感及隱私性。
為白牆增添立面表情之餘,
也以恰好的留白,構築出玄關的一道風景。

The wooden grille vaguely splits the flow of the passage, which brings the dynamic sense of movement and privacy of the area.
In addition to build up the feature, and by mean of the fitting blank space that also creates a scene of the hallway.