【共構設計 吳君星、黃惠婷】光影漫遊辦公場所 晨光溢暖輕緩無壓

【共構設計 吳君星、黃惠婷】光影漫遊辦公場所 晨光溢暖輕緩無壓

辦公區 The Office area

辦公區與會議區之間的隔間牆,使用壓紋毛玻璃,聯通視覺並保留光線穿透性,同時兼顧隱蔽功能;洗手間採多邊形外牆消除切割感,自然融入外部環境,使整體動線更加順暢,維持開放空間完整度,以流通的氣息形塑自由氛圍,進而達到為工作場域減壓的目標。

Make use of the embossed frosted glass to construct the partition wall between the office area and the conference area, in addition to link up the visual perception and maintain the penetrated lighting, at the same time with the screen function. The restroom adopts the polygonal-shaped pattern, naturally integrates with the spatial layout. The open configuration creates the smooth flow and the unstrained ambience, ultimately achieves the goal of reducing pressure of the workplace.

項目資訊

案名:晨光溢暖
項目類型:辦公空間
設計團隊:共構設計
項目坪數:15坪
主要建材:塗裝木皮板、天然大理石、古典實木線板、鍍鈦金屬板、仿飾漆(水泥)、噴漆

OPEN Design動能開啟傳媒:http://www.openworld.tv/talk/